Greep uit Referenties


Maas Auto Groep te Uithoorn heeft ervoor gekozen om haar nieuw gebouwde vestiging gasloos te verwarmen. Dit is gerealiseerd door de inzet van infrarood verwarming. met behulp van Heatscreen infrarood verwarmingspanelen wordt de complete ruimte verwarmd. Dit geheel wordt centraal geregeld met een elektrisch besturingssysteem waarmee er nooit onnodig energie wordt gebruikt.

In de nieuwbouwlocatie van Vakgarage van der Bijl, gevestigd op de Nijverheidsstraat 102 te Rijswijk, is met behulp van Heatscreen infrarood verwarmingspanelen de complete ruimte verwarmd. Dit geheel wordt centraal geregeld met een elektrisch besturingssysteem waarmee er nooit onnodig energie wordt gebruikt. Vakgarage van der Bijl is de eerste locatie in Harbour Village te Rijswijk die volledig elektrisch verwarmt en zijn dus een voorbeeld voor vele anderen. Zij zijn zich er van bewust dat investeren in gas een verloren investering is met oog op de toekomst en zijn dus zeer verstandig bezig.

Binnen de Siemens vestiging te ‘s-Gravenhage hebben wij met behulp van infraroodpanelen het baliepersoneel gelijkmatig van warmte voorzien. Zonder de gehele ruimte warm te stoken, is er met behulp van infrarood een warmtegebied te creëren. Dit is binnen Siemens bij de balie gerealiseerd. Men noemt dit het spot heating principe, aangezien er bepaalde plekken worden opgewarmd binnen een grotere omgeving. Aangezien de deuren frequent opengaan, is het op deze manier toch warm te houden voor het personeel.

Tevens wordt in de nacht het hoofdsysteem uitgeschakeld, waardoor de beveiliging in de kou moest werken. Met de infraroodpanelen hebben zij een heerlijke warmtezone om hun werk in uit te voeren, zonder het gehele gebouw te hoeven verwarmen.

 

Het hoofdkantoor van de ING te Amsterdam, in de volksmond ook wel de schaats genoemd, is een project dat wij met behulp van infraroodverwarming succesvol hebben volbracht. In de grotendeels glazen ruimte is het baliepersoneel met het spot heating principe heerlijk warm te houden. In de grote hal bespaart dit enorm veel stookkosten, aangezien niet de gehele ruimte maar enkel de plekken voor werknemers verwarmt te hoeven worden. 

Binnen verschillende winkels hebben wij met behulp van onze infrarood verwarmingspanelen een aangename temperatuur gerealiseerd. Op deze pagina geven wij een overzicht van een Primera winkel waar met succes gebruik wordt gemaakt van de Infraroodpanelen. Zij zijn naast boven de verschillende balies tevens gepositioneerd boven de ingang als een waar warmtegordijn.

 

In Zeebrugge is er een mooi project afgerond met onze Heatscreen infrarood verwarmingpanelen. In deze 33 meter hoge scheepswerf, een botenlift voor mijnenjagers van de NAVO, hebben ze eerder drie pogingen met andere verwarmingssystemen gedaan. Deze voldeden echter niet, omdat de stijgende lucht vrijwel direct ontsnapte uit het relatief open pand. Hierdoor ontstond er als het ware een reuze schoorsteen. Na het plaatsen van onze infrarood verwarmingspanelen, wordt alles nu wel comfortabel warm en is het probleem opgelost. Het voordeel wat hierbij komt kijken, is dat de schepen nu ‘s winters volledig onderhouden kunnen worden. Een ander groot voordeel is het financiële aspect. Wij verwarmen namelijk niet het gehele pand, maar slechts tot aan het gedeelte wat noodzakelijk is voor onderhoud aan de schepen. De overige ruimte hierboven hoeft niet te worden verwarmd, waardoor wij hiermee een grote besparing kunnen realiseren.

Wij hebben met behulp van infraroodverwarming een prachtig project volbracht in Dierenpark Amersfoort. Met behulp van Heatscreen infrarood verwarmingspanelen hebben wij in het Aldabra reuzenschildpaddenverblijf zonneplaatsen gecreëerd. De schildpadden maken dankbaar gebruik van de warmte die de infraroodpanelen hen bieden. Zij liggen heerlijk te zonnebaden onder de Heatscreen infraroodpanelen.

Ook in de dierentuin zijn wij het zonnetje in huis.

Naast de gebruikte LED lampen om de zon na te bootsen, is infrarood de ideale warmtebron voor dieren die behoefte hebben aan een warm klimaat. Aangezien infraroodverwarming een natuurlijke vorm van verwarmen is, gedijen deze dieren hierin perfect. Het uiteindelijke doel is dat de dieren zich voort gaan planten, dus een zo natuurlijk mogelijke leefomgeving creëren is cruciaal. Met deze Heatscreen verwarmingspanelen bieden wij hier dus een helpende hand.

info@heatone.eu

 

 HeatOne | Wisselweg 33 | 1314 CB Almere